top of page

Foruminlägg

Carina Conticelli
08 okt. 2021
In Jordbruksforum
Detta är ditt foruminlägg. Med ett forum kan du enkelt engagera din målgrupp i olika typer av diskussioner. Öka samarbete och engagemang genom att skriva relevant information. Du är fri att redigera inlägg och lägga till fantastisk media. Hanteringen av ditt forum har aldrig varit så enkel som nu. Var noga med att du är på förhandsvisningsläge eller på din redan publicerade sida för att ändra ditt forum. Du kan redigera eller lägga till nya inlägg och använda kategorier för att organisera dem under olika ämnen. I förhandsvisningsläget kan du hantera och lägga till obegränsat med kategorier för att få igång konversationen.
0
0
2
Carina Conticelli
08 okt. 2021
In Jordbruksforum
När din hemsida är live så kan du som forumägare lägga till nya moderatorer. Att använda sig utav moderatorer är ett fantastiskt sätt att höja engagemang och växa din community. Det finns vissa åtgärder hos Wix Forum som endast forumägare och moderatorer har tillåtelse att utföra. De kan blockera användare, flytta inlägg från en kategori till en annan och ta bort inlägg.
0
0
1
Carina Conticelli
08 okt. 2021
In Jordbruksforum
Ditt forum kommer med ett "Medlemsområde" som besökare kan besöka för att lära känna varandra och göra deras profilsidor mer personliga. Medlemmar kan också lägga till nya inlägg, skriva kommentarer och gilla inlägg. När besökare blir medlemmar kan de gå med i konversationer, följa inlägg, ladda upp media, lämna kommentarer och få notiser angående alla händelser som sker i konversationerna de följer. Forumägare kan använda Wix Chat för att chatta direkt med både medlemmar och besökare.
Hållbart jordbruk vinner i längden content media
0
0
0

Carina Conticelli

Admin
Fler åtgärder
bottom of page